Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Denver bilkamera til forruden full HD & 2,7"LCD - CCT-5001

  Del

  zoom
  Denver bilkamera til forruden full HD & 2,7"LCD - CCT-5001

  Få alle detaljer med på vejen, når du kører i din bil, med det bærbare bilkamera til forruden i fuld HD, som indfanger optagelser under kørslen, så du kan dokumentere bevisførelse ved uheld i bilen eller dele optagelser fra din Road trip med familie og venner. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 389,00

  Vejl. pris kr 449,00

  -13%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Få alle detaljer med på vejen, når du kører i din bil, med det bærbare bilkamera til forruden i fuld HD, som indfanger optagelser under kørslen, så du kan dokumentere bevisførelse ved uheld i bilen eller dele optagelser fra din Road trip med familie og venner. Læs videre nedenfor.

  ”sort boks”, det perfekte vidne
  Når du sidder bag rettet i din bil kan det være besværligt og ofte også uforsvarligt at være optaget af alle detaljer udenfor bilen, fordi du naturligvis bør holde blikket fast på kørebanen. Med bilkameraet kan du til gengæld fremover få alle detaljer med på vejen, mens du kører i din bil, så du ikke går glip af vigtige detaljer på turen.

  Bilkameraet fra Denver er et særligt nyttigt redskab altid at have med i din bil, så du nemt kan få styr på forsikringsforholdene, fordi du hurtigt kan afklare, hvem der er skyld i uheldet, hvis du bliver ramt af ulykke i bilen. Bilkameraet, som har indbygget bevægelsessensor, sikrer at bevægelser bliver registreret og optaget som en videosekvens, så du senere hen kan dokumentere hændelser, der er opstået, mens du har kørt i din bil.

  Del dine minder fra din Road trip
  Bilkameraet kan selvfølgelig også anvendes til mere underholdende formål. Kameraet kan blandt andet give dig et perfekt vidne til dine teenagebørns kørsel, når de låner din bil, eller du kan optage videoer og tage billeder på dine Road trips gennem ind- og udland, som du senere hen kan dele med familie og venner, eller lægge ud på YouTube.

  Indbygget genopladeligt Li-ion batteri
  Den medfølgende 12v adapter gør det muligt at oplade det indbyggede genopladelige og miljøvenlige 350mAh Li-ion batteri, og opladeren kan også permanent tilsluttes bilkameraet med det tilhørende USB kabel, hvis det ønskes.

  Tip til eksternt hukommelseskort
  Vi anbefaler at du sammen med bilkameraet køber et Micro SD-kort på mindst 16gb, så du får nok lagringsplads til at dokumentere længere ture i bilen på ét og samme kort. Se vores udvalg af SD-kort - Klik her

  Øvrige Funktioner
  104 graders betragtningsvinkel
  Bevægelsessensor
  Indbygget G-sensor til fastgørelse af optagelse i nødstilfælde
  Indbygget mikrofon og højtaler

  Indhold
  1 x Denver bilkamera til forruden
  1 x bil mount (sugekop)
  1 x 12V adapter
  1 x USB-kabel

  Specifikationer
  Videoformat: AVI
  Videoopløsning: 1080p (1920x1080) @ 25fps, 720P (1280x720) @ 30fps
  Billedopløsning, stillbilleder: 14MP / 12MP / 8MP / 5MP / 3MP
  Optagetid, loop: off / 3 min. / 5 min. / 10 min.
  HDMI-indgang
  Ekstern hukommelse: Micro SD-kort på op til 32GB (medfølger ikke)
  Strømforsyning: Genopladeligt Li-ion batteri og 12V adapter (medfølger)
  Dimensioner: 80 x 51,2 x 22,3 (bredde x højde x diameter)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /