Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 1207 gange

Den originale Finishing Touch Flawless – Hårfjerner til ansigt

  Del

  zoom
  Den originale Finishing Touch Flawless – Hårfjerner til ansigt
  Set 1207 gange

  Er du træt af dine små dun i ansigtet og ønsker dem fjernet på en hurtig og skånsom måde, er denne hårfjerner til ansigtet lige det, du står og mangler. Den originale Finishing Touch Flawless efterlader huden glat og silkeblød. Læs mere om produktet

  Kr. 499,00
  -0%
  Køb 1 499,00 kr./stk.
  Køb 2 399,00 kr./stk. Spar 100,00 kr.
  Køb 3 379,00 kr./stk. Spar 120,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER

  Du kan hurtigt og smertefrit fjerne uønsket hårvækst i ansigtet med den originale Finishing Touch Flawless hårfjerner til ansigtet og få en glat og blød hud.

  Bruger du makeup, er det også en god idé at fjerne små hår – også selvom de er nærmest usynlige – fordi makeup lægger sig pænere på huden, når der ikke er hår, som det kan sætte sig i.

  Allergivenlig og skånsom

  Finishing Touch Flawless har et hoved med 18 karat belægning af guld, lige dér hvor den rammer huden. Det bevirker, at selvom du har sart – eller endda meget sart – hud, kan du bruge den uden gener. Guld er nemlig allergivenligt og mere skånsomt end andre materialer. Det er det, der adskiller denne hårfjerner fra de fleste andre på markedet.

  • Brug din originale Finishing Touch Flawless hver dag! Fordi Finishing Touch Flawless er så skånsom mod huden, kan du bruge den dagligt. Du behøver ikke vente på, at hårene er groet ud, før du kan fjerne dem. På den måde vil din hud være glat og silkeblød altid.
  • Hårfjerneren efterlader ingen rødmen eller irritation på huden, så du skal ikke bekymre dig, hvis du har brugt den, lige inden du skal ud ad døren.
  • Lige til tasken. Hårfjerneren er så lille, at du kan have den med overalt. Den er designet som en læbestift og fylder ikke mere end som så. Derfor kan du nemt have den med dig i toilettasken eller din håndtaske. Hætten beskytter hårfjerneren for støv og stød.
  • Enkel at benytte. Den originale Finishing Touch Flawless har en indbygget lampe, så du kan se ethvert hår – uanset hvor lille og tyndt det er. Det sikrer dig et grundigt resultat hver gang.

  Du kan bruge hårfjerneren i hele ansigtet

  • Overlæbe
  • Hage
  • Kinder
  • “Babyskæg” – de små lodne

  Faktisk kan den fjerne uønsket, mindre hårvælkst over hele kroppen. Men den er specielt god til de fine, bløde hår i ansigtet. Og den fjerner dem alle effektivt og smertefrit. Det er en meget blidere og behageligere metode end at vokse, barbere eller plukke hårene med en pincet, der alle kan skabe irritationer og rødmen.

  Den lille Finishing Touch Flawless hårfjerner er genopladelig, så du ikke behøver tænke på indkøb, udskiftning og bortskaffelse af batterier. Det betyder også, at du ikke behøver tænke på rejseadapter eller lignende, når du tager den med til udlandet i ferien.

  Der medfølger ikke opladerstik - kun USB ledning. Du kan købe USB adaptor her

  Spar penge – køb den orignale Finishing Touch Flawless på manillo.dk

  Når du køber din Finishing Touch Flawless hårfjerner til ansigtet her på manillo.dk, betaler vi for fragten. Bestil i dag, så du kan få en glat og silkeblød hud uden hårvækst.

  Det siger vores kunder om os

  Mængderabat:

  1 x flawless
  499,00 kr.
  Køb 1 stk for:
  499,00 kr/stk
  Spar 0 %
  2 x flawless
  499,00 kr.
  Køb 2 stk for:
  399,00 kr/stk
  Spar 20 %
  3 x flawless
  499,00 kr.
  Køb 3 stk for:
  379,00 kr/stk
  Spar 24 %

  Please, wait...
  /