Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Vandslange med børste til kæledyr

  Del

  zoom
  Vandslange med børste til kæledyr
  ID nr.: 3946

  Nu bliver det nemt og behageligt for din hund at få et bad, for denne vandslange med børste er lige til at sætte til den udendørs vandhane eller vandhanen i badeværelset, og så er det bare at komme i gang med at bade din bedste ven. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 279,00

  -29%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Nu bliver det nemt og behageligt for din hund at få et bad, for denne vandslange med børste er lige til at sætte til den udendørs vandhane eller vandhanen i badeværelset, og så er det bare at komme i gang med at bade din bedste ven.

  Der medfølger en 260 cm lang vandslange, børste og adapter til vandhanen på ½” og ¾” samt 15 mm adapter og kvikadapter, når du køber denne InnovaGoods vandslange med børste til at vaske din hund med.

  Behageligt for hunden

  Børsten har dysser på midten, hvorfra vandet kommet. Der har trykreduktionsventil, så hvis din hund er nervøs, kan du skrue næsten helt ned for trykket og skrue højere og højere op, efterhånden som din hund bliver mere tryg.

  Rundt om dysserne er der bløde børster, der masserer din hund, mens du vasker den. Børsten kan sættes rundt om hånden, så du har godt fat på den.

  Please, wait...
  /