Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 443 gange

Trådløs Dør & Vinduesalarm

  Del

  zoom
  Trådløs Dør & Vinduesalarm
  Set 443 gange

  Super effektiv trådløs alarm til døre og vinduer! Genial lille  trådløs dør- & vinduesalarm. Kraftig alarm på 90 db. Minimer risikoen for indbrud. Nem montering uden ledninger.  Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 69,00

  -29%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Super effektiv trådløs alarm til døre og vinduer! Genial lille  trådløs dør- & vinduesalarm. Kraftig alarm på 90 db. Minimer risikoen for indbrud. Nem montering uden ledninger. 

  Vil du nedsætte risikoen for indbrud? Så er disse trådløse alarmer til døre og vinduer det perfekte valg!

  Med alarmer på dine døre og vinduer, så får evt. ubudne gæster sig noget af en overraskelse! For med en alarm-tone på 90 dB, så kan alarmen tydeligt høres hos naboerne.

  Men faktisk skal det helst ikke komme til, at indbrudstyvene kommer så langt. For undersøgelser har vist igen og igen at alarmer har en præventiv virkning. De fleste indbrudstyve vil nemlig kigge efter evt. alarmer og video-overvågningssystemer. Hvis de finder dem, så er der meget stor chance for, at de vælger at forlade stedet igen, da de ikke ønsker unødig larm. Det stresser dem og chancen for at blive opdaget er mange gange højere.

  Ønsker du ikke at investere i dyre systemer og abonnementer, så er disse små alarmer en super god løsning!

  Alarmen er trådløs og er derfor utrolig nem at montere. De fungerer ved at man placerer den ene halvdel på selve døren eller vinduet og den anden på dør/vindueskarmen. To magneter udgør forbindelsen og bliver døren/vinduet åbnet, så afbrydes forbindelsen og alarmen vil gå igang. 


  Features

  • Trådløs dør- & vinduesalarm
  • Alarm-tone: 90 dB
  • Nem montering - ingen ledninger
  • Bruger 2 x AAA (Ikke inkluderet i pakken)
  • Pakken indeholder 1 stk. alarm

  Der er en on/off knap på alarmen, så du kan slå den fra, når du er hjemme. Når du forlader huset skal du huske at slå den til igen.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /