Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Salon Straight Keramisk glattejern & Børste

  Del

  zoom
  Salon Straight Keramisk glattejern & Børste
  ID nr.: 2457

  Børst krøllerne væk med Salon Straight, der er et glattejern og børste kombineret, som i et snuptag lader dig børste og glatte dit hår på helt samme tid. Den keramiske børste fremmer glans i dit hår, reducerer krus og skader, og gør det endvidere legende let også at glatte bagsiden af dit hår - ideel til brug i enhver hårtype, og alle aldre. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 249,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -38%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Børst krøllerne væk med Salon Straight, der er et glattejern og børste kombineret, som i et snuptag lader dig børste og glatte dit hår på helt samme tid. Den keramiske børste fremmer glans i dit hår, reducerer krus og skader, og gør det endvidere legende let også at glatte bagsiden af dit hår - ideel til brug i enhver hårtype, og alle aldre. Læs videre nedenfor.

  Glat og glansfuldt, hårets nye bedste ven
  Gør Salon Straight til dit hårs nye bedste ven og spild ikke længere værdifuld tid på at blæse eller glatte dit krøllede hår, for at få det glat og glansfuldt. Med enkelte strøg kan du fremover få et fantastisk, skinnende og silkeblødt hår på kun få minutter - Salon Straight virker som en hurtig og enkel hårudglatter, glattejern, fladjern og hårbørste.

  Keramisk teknologi i børstehårene
  Hemmeligheden bag Salon Straight er den Tourmaline Infused Ionic keramiske teknologi. Børstehårene er belagt med keramik og designet til at hæve dit hår helt fra roden, så hvert hårstrå indhylles i børsten med svag varme og skånes for den ødelæggende effekt, som hyppigt opstår ved brug af et almindeligt glattejern med for høj varme.

  Derudover slipper du for vanskeligheder ved regelmæssigt først at børste og dernæst føntørre dit hår, for med Salon Straight glattes dit hår, mens du børster!

  Funktioner
  Løfter og børster dit hår helt fra roden
  Bruger svag varme, som er skånsomt for dit hår
  Sikker at bruge i alle hårtyper
  4 temperaturindstillinger
  Hurtig opvarmning
  60 minutter auto-sluk

  Specifikationer
  Keramisk børste
  Strømforsyning: 6.5 FT ledning (inkluderet)

   

  Se hvor nemt du kan forvandle dit krøllede eller krusede hår til glat og glansfuldt i videoen herunder!

   

  Please, wait...
  /