Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 108 gange

Organiser til nøglebundt

  Del

  zoom
  Organiser til nøglebundt
  Set 108 gange

  Få et nemt og hurtigt overblik over alle dine nøgler med det nye organiser nøglebundt, der er særligt smart nede i tasken, så din telefon, pung eller computerskærm ikke bliver ridset af dine nøgler, når de ligger i samme rum. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Få et nemt og hurtigt overblik over alle dine nøgler med det nye organiser nøglebundt, der er særligt smart nede i tasken, så din telefon, pung eller computerskærm ikke bliver ridset af dine nøgler, når de ligger i samme rum. Læs mere nedenfor.

  Enkelt og elegant
  Traditionelle nøgleringe er ofte rodede at have med at gøre, klodsede og ikke mindst frustrerende at skulle sortere i eller vikle fra hinanden hver eneste gang du skal finde en enkelt nøgle frem fra et bundt.

  Organiser nøglebundtet er skabt som en universal løsning i et enkelt og elegant design, der giver dig et hurtigt overblik over din samling af nøgler. Med det kurvede design er der taget højde for, at nøgler er en central del af din hverdag, hvorfor der er lagt fokus på en løsning, der lettere kan håndteres hurtigt, enkelt og overskueligt i din dagligdag.

  Du kan nu hurtigt organisere og samle dine nøgler i de 20 medfølgende ringe, og let finde frem til de rigtige nøgler, når du står og skal bruge dem i din dør, hvad enten det er din bil, dit hus eller din garage, som du skal låse dig ind i eller aflåse.

  Beskytter mod ridser og skader
  Det smarte organiser nøglebundt forhindrer støjende raslende nøgler, bulede lommer og ridser på ting, såsom din telefon eller bærbare computer, der ligger tæt op af din nøglesamling i din taske eller lomme.

  Endvidere undgår du også selv at komme til skade mens du finder dine nøgler frem og sætter dem i døren, fordi nøgletakkerne er gemt væk i organiseren, så du ikke uheldigvis bliver skrabet af en nøgle, mens du benytter dig af en anden.

  Indhold
  20 x ringe
  4 x stålrør til at placere ringe og nøgler på

  Specifikationer
  Materiale: Stål
  Dimensioner: 7,5 x 1,5 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /