Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 112 gange

Orange Care Spotpen

  Del

  zoom
  Orange Care Spotpen
  Set 112 gange
  ID nr.: 2586

  Det er meget normalt, at huden får brune pletter på lysudsatte områder på grund af øget produktion og ophobning af brun melanin. Det ses især hos ældre mennesker, men også hos gravide kvinder. Det er ikke skadeligt, men du synes måske ikke, det ser så pænt ud. Det kan du fikse med Orange Care Spotpen. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 179,00

  -45%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 89,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Det er meget normalt, at huden får brune pletter på lysudsatte områder på grund af øget produktion og ophobning af brun melanin. Det ses især hos ældre mennesker, men også hos gravide kvinder. Det er ikke skadeligt, men du synes måske ikke, det ser så pænt ud. Det kan du fikse med Orange Care Spotpen. Læs mere nedenfor.

  Gelen kan bruges på hele kroppen. Når du bruger den som angivet, vil du se synlige resultater efter kun to uger. Gelen kan bruges til at fjerne leverpletter, pletter efter solen, efter hormonel ubalance og lignende. Den er ikke beregnet til at fjerne modermærker.

  Det er nemt at bruge Orange Care Spotpen

  Spotgelen leveres i en unik emballage i form af en pen med en innovativ, blød spids. Den sikrer, at du kan anvende gelen præcis det sted, hvor du har behov for det.

  Køb en Orange Care Spotpen i dag, og se forandringen om et par uger.

  Ingredienser: Aqua, Propylene Glycol, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Wheat Protein.

  Please, wait...