Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 515 gange

Mini spiralizer til grøntsager

  Del

  zoom
  Mini spiralizer til grøntsager
  Set 515 gange
  ID nr.: 3233

  Opgradér din daglige madlavning med denne mini spiralizer til grøntsager. Den laver hele stykker agurk, gulerod, rødbede, kartoffel, kinaradise og lignende om til ”spaghetti”. Den er håndbetjent og nem at bruge. Ingen ledning, der sidder i vejen eller batterier, der skal udskiftes. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -61%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Opgradér din daglige madlavning med denne mini spiralizer til grøntsager. Den laver hele stykker agurk, gulerod, rødbede, kartoffel, kinaradise og lignende om til ”spaghetti”. Den er håndbetjent og nem at bruge. Ingen ledning, der sidder i vejen eller batterier, der skal udskiftes. Mere info herunder.

  Lav dine grøntsager om til ”spaghetti” med denne mini spiralizer til grøntsager. Den lave fine, lange spiraler, som du kan lynstege på panden sammen med lidt bacon, rejer og champignonskiver. Drys med revet ost, og du har et måltid mad. Eller brug den at gøre gulerødderne i salaten fine og dekorative.

  Spiralizer – nem at bruge og nem at rengøre

  Sæt et stykke grøntsag i spiralizeren, sæt låget på, og drej rundt. Så enkelt er det. Spiralizeren måler ca. 8 cm i diameter og er ca. 9 cm høj, så den optager ikke meget plads i køkkenskabet. Den har klinger af rustfrit stål, og den kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

  Egenskaber:

  • Lavet af ABS plastik
  • Rustfri-stål blade
  • Laver lækker grøntsags Spaghetti
  • Nem at rengøre
  • tåler opvaskemaskine
  • Diameter x højde.: 8 x 9 cm

  Please, wait...
  /