Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 130 gange

Insektdræber og solcellelampe

  Del

  zoom
  Insektdræber og solcellelampe
  Set 130 gange
  ID nr.: 3168

  Lad ikke stikkende, sværmende og summende insekter slå hyggen ihjel. Lad i stedet denne insektdræber og solcellelampe slå insekterne ihjel. Den er nem at montere alle vegne i haven – rundt om terrassen eller i hjørnet med havebænken. Ingen ledninger, beslag, søm eller skruer. Lampen har et spyd, som stikkes ned i jorden. Nemt og enkelt. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -23%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 89,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Lad ikke stikkende, sværmende og summende insekter slå hyggen ihjel. Lad i stedet denne insektdræber og solcellelampe slå insekterne ihjel. Den er nem at montere alle vegne i haven – rundt om terrassen eller i hjørnet med havebænken. Ingen ledninger, beslag, søm eller skruer. Lampen har et spyd, som stikkes ned i jorden. Nemt og enkelt.

  Der er så hyggeligt at sidde ude til langt ud på de tidlige nattetimer med familie og/eller venner i dæmpet belysning. En sådan belysning kan denne solcellelampe skabe.

  Desværre bliver mange insekter også tiltrukket af hyggebelysningen, og det kan ødelægge hyggen. Denne solcellelampe er samtidig også en insektdræber. Så når insekterne tiltrækkes af lyset, dør de.

  Giftfri og miljøvenlig

  Insektdræberen bruger ingen kemikalier eller giftstoffer, og lampen bruger ikke strøm. Insektdræberen virker med 1 AA-batteri, og lampen bliver opladet af solens lys. Lampen kan stå ude hele året, så ingen besvær med at opbevare den om vinteren.

  Dimensioner: 14 cm diameter (top) x 44 cm Højde

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /