Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

InnovaGoods Tandbørste med 4-delt hoved – 2 stk.

  Del

  zoom
  InnovaGoods Tandbørste med 4-delt hoved – 2 stk.

  20 omgange med tandbørsten på indersiden af tænderne, 20 på ydersiden og 20 på tyggefladen, før du er færdig med at børste tænder. Det er slut! Denne tandbørste klarer både inder- og yderside samt tyggeflader samtidig. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  20 omgange med tandbørsten på indersiden af tænderne, 20 på ydersiden og 20 på tyggefladen, før du er færdig med at børste tænder. Det er slut! Denne tandbørste klarer både inder- og yderside samt tyggeflader samtidig.

  Ingen batterier og ingen opladning. Ganske almindelig håndkraft fungerer denne tandbørste med, men bare meget bedre end en traditionel tandbørste. Børsten her har et effektivt 3-delt hoved, der børster både indersiden af tænderne, ydersiden af tænderne og tyggefladen – på én gang!!!

  Fjerner dårlig ånde

  Desuden har den en børste på bagsiden til at rengøre tungen med. Det er oftest belægninger på tungen, der giver dårlig ånde, men med denne innovative tandbørste kan du hurtigt både børste tænder og fjerne belægninger på tungen.

  Tandbørsten er til voksne, og den måler 19 cm. Du får 2 styk med i pakken til vores sædvanligt lave pris, når du køber den her på manillo.dk.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /