Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 127 gange

Håndvægte perfekt til løb og gang

  Del

  zoom
  Håndvægte perfekt til løb og gang
  Set 127 gange

  Forbrænd 50 % eller flere kalorier på din gå- eller løbetur med disse Apolyne håndvægte. En ny og effektiv måde at styrke dine arm- og skuldermuskler intensivt, mens du løber eller går. Har du brug for flere informationer, så læs videre herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -67%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Forbrænd 50 % eller flere kalorier på din gå- eller løbetur med disse Apolyne håndvægte. En ny og effektiv måde at styrke dine arm- og skuldermuskler intensivt, mens du løber eller går. Har du brug for flere informationer, så læs videre herunder.

  Med disse Apolyne håndvægte opnår du bedre resultater under fysisk træning på en behagelig og enkel måde. Det sker på grund af den øgede vægt, der bliver lagt på skuldre og arme, når du bevæger dem. Samtidig sættes der fokus på kroppens naturlige bevægelse.

  Ergonomiske og komfortable håndvægte

  Håndtagene på vægtene er ergonomisk udformet. De er endvidere udstyret med velcrobånd til at sætte om håndleddene, så du ikke taber vægtene i kampens hede. Vægtene er mere kompakte og handy, end hvis du går med gåstav, der kan være besværlig f.eks. at slæbe med rundt i en butik eller i toget. Hver vægt vejer 700 g.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /