Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 187 gange

Handske med silikonebørster til hund/kat

  Del

  zoom
  Handske med silikonebørster til hund/kat
  Set 187 gange
  ID nr.: 3116

  Har din hund bare lidt pels, ved du, hvor meget hår, der kan lægge sig rundt omkring i hjørnerne i hjemmet. Det kan du reducere, når du bruger denne My Pet handske, som har silikonebørste inde i håndfladen. Få flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -51%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har din hund bare lidt pels, ved du, hvor meget hår, der kan lægge sig rundt omkring i hjørnerne i hjemmet. Det kan du reducere, når du bruger denne My Pet handske, som har silikonebørste inde i håndfladen. Få flere informationer herunder.

  Når du stryger din hund med denne handske med silikonebørster, trækker du de løse hår af. Den fungerer ligesom en strigle, men er bare nemmere at bruge, fordi den sidder så tæt på hånden.

  Forkæl din hund eller kat

  Din hund eller kat vil med garanti synes, den er noget særligt, når du aer den med denne handske, for de bløde børster føles skønt for hunden. Tilligemed er hunde også glade for at slippe af med alle de døde hår og hårsække.

  Alle kan bruge denne handske. Den er ca. 16 x 23 cm, og så er den udstyret med rem med velcrolukning, således at du kan justere størrelsen omkring dit håndled.

  Kan også bruges til katte.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /