Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 170 gange

Håndgreb til badeværelse - Metal farve

  Del

  zoom
  Håndgreb til badeværelse - Metal farve
  Set 170 gange
  ID nr.: 2064

  Dette greb er særligt udviklet til dig med nedsat mobilitet, der gerne vil opleve at være uafhængig og som vil garanteres en langt højere grad af sikkerhed i og omkring dit bad. Forkæl dig selv med dette håndgreb, der er den ideelle løsning til forhindring af ulykker, glid, skred og fald i badet, og som på samme tid giver dig en langt større komfort mens du vasker dig. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 119,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -20%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Dette greb er særligt udviklet til dig med nedsat mobilitet, der gerne vil opleve at være uafhængig og som vil garanteres en langt højere grad af sikkerhed i og omkring dit bad. Forkæl dig selv med dette håndgreb, der er den ideelle løsning til forhindring af ulykker, glid, skred og fald i badet, og som på samme tid giver dig en langt større komfort mens du vasker dig. Læs mere nedenfor.

  Monter nemt og hurtigt dette greb på overflader på dit badeværelse, i dit brusebad eller badekar, og undgå derved at tage risici, når du skal bevæge dig rundt. Det kræver hverken installation eller brug af værktøj at fæstne håndgrebet, da det bekvemt kan fastgøres med dets sikkerheds sugekopper, der er designet med en låsefunktion. Placer blot håndgrebet på en jævn og flad overflade, som ikke er porøs, og aktiver den indbyggede låseteknik med et enkelt klik.

  Den kraftige sugekop i hver ende af håndgrebet holder grebet fæstnet, så det yder optimal støtte og ekstra sikkerhed, mens det gør det nemmere for dig eller dine børn at bevæge jer ind, ud eller i badet.

  Dette håndgreb er stabilt, resistent, hårdfør, skridsikkert og modstandsdygtigt mod rust. Sugekopperne på grebet gør det i øvrigt både hurtigt, nemt og bekvemt at flytte rundt på grebet, så du let og enkelt kan medbringe det på ferier eller hjem til familien. Håndgrebets ergonomiske form giver dig ydermere naturligt et bedre greb og større komfort.

  Specifikationer
  Dimensioner: ca. 29,5 x 10 x 10 cm
  Materiale: fremstillet af plast med gummi sugekopper
  Farve: Metal farve med sorte detaljer

  Please, wait...
  /