Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 112 gange

Go Belt - mavebælte

  Del

  zoom
  Go Belt - mavebælte
  Set 112 gange
  ID nr.: 2002

  Medbring trygt dine papirer, pas, nøgler, tegnebøger, penge, mobiltelefon og høretelefoner i dit nye Go Belt bælte, når du skal af sted til træningscenteret, ud at løbe, på rejse eller gåture med hunden. Go Belt er designet med et sporty universelt udseende, der er elastisk, så det bevæger sig med dig, og som giver dig nem adgang til dine ejendele mens du er på farten. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -25%
  Køb 1 149,00 kr./stk.
  Køb 2 119,00 kr./stk. Spar 30,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Medbring trygt dine papirer, pas, nøgler, tegnebøger, penge, mobiltelefon og høretelefoner i dit nye Go Belt bælte, når du skal af sted til træningscenteret, ud at løbe, på rejse eller gåture med hunden. Go Belt er designet med et sporty universelt udseende, der er elastisk, så det bevæger sig med dig, og som giver dig nem adgang til dine ejendele mens du er på farten. Læs mere nedenfor.

  Bæltetasken – eller mavetaske, mavebælte, bumbag, kært barn har mange navne – er endelig kommet tilbage i modebilledet og er ikke længere kun et særkende for turister, men især også for vi moderne mennesker, der flittigt bruger bæltet som en vigtig accessory til både hverdag, træning eller fest.

  Go Belt’s funktion giver dig mulighed for at have hænderne fri samtidig med, at du har styr på taske og dine sager. Uanset om du skal nyde lange dage med en masse udendørs aktiviteter, såsom kano-, sejl-, cykel- eller vandreture, ud på en festival, en strand, på ferie eller bare ud at nyde den varme sommersol sammen med familie og venner, kan du med fordel investere i Go Belt til dine personlige ejendele, så du altid har dem på dig.

  Mavebæltet er fantastisk, når du bevæger dig rundt blandt mange mennesker. Du kan med bæltet nemt holde styr på dine ting, fordi de altid er tæt på kroppen, og let mærke, hvis nogen skulle prøve at tvinge lange nysgerrige fingre ned efter dine værdigenstande.

  Go Belt er optimal til sommerbrug. Der er sikkert proppet med mennesker på stranden, når du ankommer og det kan derfor være rart at have dine personlige ejendele tæt på kroppen. Ydermere er det også fornuftigt at have genstande som mobiltelefon, dankort og nøgler opbevaret i bæltet fremfor i en strandtaske, så de ikke pludselig havner i sandet, hvis det skulle blive viklet sammen med et strandtæppe eller badetøj, der hives op af strandtasken.

  Bæltet et let at pakke sammen og at have med dig, da det ingenting fylder.

  Specifikationer
  Lyst fleksibelt materiale
  To lynlåse
  Lommer til ti genstande
  Passer talje på 60 til 125 cm

  Please, wait...
  /