Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 251 gange

Elektrisk varmepude til ryg/nakke – 42 x 63 cm

  Del

  zoom
  Elektrisk varmepude til ryg/nakke – 42 x 63 cm
  Set 251 gange
  ID nr.: 3692

  En elektrisk varmepude er god, når ryggen, skuldrene og nakken værker, men traditionelle varmepuder er oftest svære at få til at blive siddende lige dér, hvor smerten er. Det problem løser denne elektriske varmepude fra InnovaGoods. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 299,00

  Vejl. pris kr 449,00

  -33%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  En elektrisk varmepude er god, når ryggen, skuldrene og nakken værker, men traditionelle varmepuder er oftest svære at få til at blive siddende lige dér, hvor smerten er. Det problem løser denne elektriske varmepude fra InnovaGoods.

  Denne InnovaGoods elektriske varmepude kan du sætte fast på nakken med ved hjælp af en justerbar velcrorem rundt om halsen og fast på ryggen ved hjælp af en justerbar rem rundt om maven. Så bliver den siddende præcis, hvor den skal.

  Flere indstillinger

  Varmepuden har en 230 cm lang ledning, hvilket giver dig god bevægelsesfrihed. På ledningen sidder betjeningen, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige temperaturniveauer eller at slukke den.

  Den er hurtig om at varme op, og den slukker automatisk efter 1½ time. Så skulle du falde i søvn med, risikerer du altså ikke at vågne op forbrændt eller med et hul i sofabetrækket.

  Varmepuden er også sikret mod overophedning.

  Egenskaber:

  • Auto-sluk efter 90 min
  • Voltage: 220-240 V
  • Power: 100 W
  • Kabel Længde: 230 cm
  • Måler: 42 x 63 x 1 cm

  Please, wait...
  /