Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 146 gange

Derma Roller

  Del

  zoom
  Derma Roller
  Set 146 gange

  Ny smart Derma Roller der forynger din hud. Den fantastiske titanium Derma Roller er det nyeste indenfor pleje og behandling af huden. Den opstrammer huden på en naturlig måde. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 129,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -35%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Ny smart Derma Roller der forynger din hud. Den fantastiske titanium Derma Roller er det nyeste indenfor pleje og behandling af huden. Den opstrammer huden på en naturlig måde.

  Vi bliver alle ældre og tidens tand begynder med alderen at kunne ses. Men det er der råd for uden at skulle ty til diverse forskønnelses operationer.

  Med en Derma Roller kan du bekæmpe dine rynker, strækmærker og eventuel acne derhjemme.

  Derma rollere er det nyeste indenfor hudpleje. Det bliver tilbudt hos de fleste kosmetologer og behandlingen er blevet vist og forklaret flere gange i medierne. Blandt andet i Go'Morgen Danmark.

  Derma Rolleren er en naturlig måde at opstramme din hud på. Den fungere således:

  Roller hovedet er forsynet med kun 0,2 mm tykke nåle, som laver helt mikroskopiske huller i de øverste hudlag. Dette gør at din hud bliver snydt til at tro den skal reparere sig selv og begynder at  øge produktionen af kollagen, som danner nye og friske hudceller. Huden kan nu optage næringsstoffer op til 300 gange bedre end før. Alt dette gør at din hud bliver strammet op, bliver mere elastisk og fast. Huden får sin glød tilbage.

  Når du anvender denne behandlings måde, så får du også meget mere ud af dine normale plejeprodukter. For nu kan dine cremer rigtig trænge ind i huden og afgive de næringstoffer som de skal for at din hud forbliver frisk og sund.

  Derma Roller kan også bruges på andre steder end ansigtet. Strækmærker på mave og ben kan også behandles med Derma Roller.

  Derma roller virker til alle hudfarver og hudtyper. Mikronålene er lavet i titanium og er 0,2 mm tykke.

  Produktet er CE-mærket og ISO-certificeret.

  Kan bruges til følgende:

  • Hudforyngelse
  • Opstramning af huden
  • Reducering af store porer
  • Reducering af pigmenteringsfejl
  • Reducering af solskader
  • Reducering af rynker og fine linjer
  • Reducering af strækmærker

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /