Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 254 gange

Catch & Go mobilholder til rattet

  Del

  zoom
  Catch & Go mobilholder til rattet
  Set 254 gange

  Du ved sikkert godt, hvor farligt det er at snakke i telefon eller blot at bruge den, når du kører bil. Det kan dog være svært at undgå på lange ture, eller hvis mobilens GPS-funktion skal findes frem. Catch & Go har udviklet en mobilholder til dit rat, så du undgår at holde din mobil i hånden. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -51%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Du ved sikkert godt, hvor farligt det er at snakke i telefon eller blot at bruge den, når du kører bil. Det kan dog være svært at undgå på lange ture, eller hvis mobilens GPS-funktion skal findes frem. Catch & Go har udviklet en mobilholder til dit rat, så du undgår at holde din mobil i hånden.

  Catch & Go sørger for, at du kommer sikkert frem – også selvom du bliver nødt til at tage et opkald. Du kan nemlig holde dine øjne på vejen samtidigt.

  Passer til din mobil

  Mobilholderen er – ulig mange andre produkter – ikke kun udviklet til en bestemt type smartphone. Den er så tilpasselig, at du kan sætte alle slags telefoner i, hvis de er mellem 3,5” og 5,5”.

  Telefonholderen er ligeledes nem at montere, da den med en elastik blot klikkes om rattet. Du kan derfor flytte den fra bil til bil eller bare tage den med dig, når du stiger ud.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /