Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 155 gange

California Beauty Glattebørste - Original

  Del

  zoom
  California Beauty Glattebørste - Original
  Set 155 gange

  Vil du gøre hårstylingen nemmere for dig? Med denne Glattebørste kan du både redde og udglatte håret. Det sparer dig en masse tid om morgenen, mens du samtidig får smukt, skinnende og stylet hår, der holder hele dagen. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vil du gøre hårstylingen nemmere for dig? Med denne Glattebørste kan du både redde og udglatte håret. Det sparer dig en masse tid om morgenen, mens du samtidig får smukt, skinnende og stylet hår, der holder hele dagen.

  Alle kan bruge styling børsten, da den er lavet så den er modtagelig overfor alle hårtyper. Fordi den er så mild mod håret, kan du vide dig sikker på, at dit hår forbliver sundt - selv efter at have brugt børsten regelmæssigt.

  Altid klar til den røde løber

  Med California Beauty Glattebørste kan du opnå samme luksuriøse resultat som ved en professionel frisør, helt uden at skade håret på længere sigt.

  Alts du skal gøre, er blot at sætte børsten til stikkontakten og så vil du være klare til at børste håret med det samme. Du kan bruge styleren på enten tørt, halvvådt eller fugtigt hår, hvilket blot gør hele styling processen endnu mere skånsom, da du ikke behøver at bruge en føntørre forinden.

  Spar penge på hårpleje

  Med glattebørsten får du både en hårbørste der bevarer glansen i dit hår, der samtidig kan bruges til at udglatte håret, uden brug af skadelige kemikalier. Den er nemlig designet så den bevarer fugten og næringsstofferne i dit hår og giver dig en styling der holder.

  Den er samtidig utrolig brugervenlig, så selv dig, der ikke føler dig så erfaren inde får hårstyling kan opnå professionelle resultater! Dermed behøver du ikke brugelige så mange penge på hårprodukter, da børsten gør alt arbejdet for dig.

  Til alle hårtyper

  Lige meget om du har bølget, kruset eller krøllet hår kan du opnå helt glat hår ved hjælp af børsten. Den er nem at bruge, så det er også en perfekt gave til en, der kan lide at bruge tid på sit hår.

  Sikkerhed frem for alt

  Børsten er designet således at den efter en bestemt tidsramme automatisk slukker, hvis den efterlades tændt. Den er samtidig lavet så den ikke sveder håret eller bliver for varm og beskadiger det. Så du kan vise dig sikker på, at dit hår beholder dets sundhed.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /