Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Bluetooth Sport headset

  Del

  zoom
  Bluetooth Sport headset

  Træt af irriterende ledninger fra dine høretelefoner, der hænger i vejen når du prøver at træne? Det skal være slut, med disse trådløse bluetooth sportshøretelefoner! Med en standby batteritid på 200 timer, skal der meget til at komme imellem dig og din musik under træningen! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 159,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Træt af irriterende ledninger fra dine høretelefoner, der hænger i vejen når du prøver at træne? Det skal være slut, med disse trådløse bluetooth sportshøretelefoner! Med en standby batteritid på 200 timer, skal der meget til at komme imellem dig og din musik under træningen!

  Trådløse Bluetooth Sportshøretelefoner

  Bluetooth Sport headsettet giver dig høj komfort og god lyd under træningen, og samtidig slipper du for irriterende ledninger, der hænger og generer. Headsettet er et must-have til den træningsglade – det giver dig frihed og skaber den mest optimale træning.

  Headsettet kan nemt tilsluttes alle Bluetooth-enheder, og du kan også sagtens tilslutte flere Bluetooth-enheder på samme tid. Det er designet, så det sidder godt og sikkert fast i ørerne vha. hovedbøjlen, og det har en rækkevidde på op til 10 meter.

  Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Bluetooth version: 2.0V
  • Oplades via Mini-USB
  • Støjreduktion
  • Justerbar volumen
  • Standby tid: 200 timer
  • Opladning: 2 timer

  Benyt dig af tilbuddet nu og glæd dig selv, eller en du holder af, med det smarte Bluetooth Sport headset!

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /