Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Billig hængekøje

  Del

  zoom
  Billig hængekøje

  Har du aldrig prøvet at ligge og slappe af i en hængekøje, så har du noget til gode. Det kan du få inddraget nu med denne billige hængekøje. Der er ingen besværlig montering af stativ eller lignende. Den skal bare bindes op mellem to træer på den gode gammeldags facon. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du aldrig prøvet at ligge og slappe af i en hængekøje, så har du noget til gode. Det kan du få inddraget nu med denne billige hængekøje. Der er ingen besværlig montering af stativ eller lignende. Den skal bare bindes op mellem to træer på den gode gammeldags facon.

  Med en hængekøje i haven, bliver din have straks et meget hyggeligere sted at opholde sig. I en hængekøje kan du ligge i skyggen af træerne og døse hen, eller du kan slappe af med en god bog.

  Den gammeldags hængekøje

  Den billige hængekøje her er nøjagtig som i de gode, gamle dage. Den er lavet 100 % bomuld, der er knyttet sammen til et fleksibelt net. I hver ende har den en metalring for sikker ophængning. Alt du skal sørge for er puden til hovedet.

  Hængekøjen måler ca. 275 x 80 cm, tåler en vægt på op til 120 kg og sendes i assorterede farver, da vi ikke kan sige hvad vi har lager af, menhar du et specielt ønske, så skrive og vi skal se om det ikke kan lade sig gøre.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /