Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Bærbar mini stereo højtaler

  Del

  zoom
  Bærbar mini stereo højtaler

  Træt af iPhone højttaleren, der lyder skinger, og slet ikke kan spille højt nok til at skabe den stemning du har brug for på en sommeraften med vennerne eller familien? Så er denne bærbare mini stereo højtaler lige hvad du har brug for. Den fylder næsten ingenting, men spiller stadig højt. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 89,00

  Vejl. pris kr 179,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Træt af iPhone højttaleren, der lyder skinger, og slet ikke kan spille højt nok til at skabe den stemning du har brug for på en sommeraften med vennerne eller familien? Så er denne bærbare mini stereo højtaler lige hvad du har brug for. Den fylder næsten ingenting, men spiller stadig højt. Læs videre nedenfor.

  Bærbar Mini Stereo Højtaler

  Med en bærbar mini-højtaler kan du nemt peppe hyggeaftenen på altanen op på ferien, og den er perfekt hvis der skal synges med på de nyeste hits på hotelværelset på forretningsrejsen, eller hvis du blot ønsker højere musik end hvad mobilen normalt kan klare.

  Lad dig ikke snyde af størrelsen - det kan godt være den er lille, men den spiller stadig højt. Tag den med i håndtasken og tilslut den mobilen eller din tablet, når du ønsker at spille din yndlingsmusik hvorend du er.


  Tilsluttes nemt din 3.5mm. jackstik udgang, tænd på højtaleren og lad tonerne flyde..

  Produktinfo:
  Mål: 80mm x 30mm.
  Materiale: ABS plastik og mesh
  Output: 1W + 1W
  Imp: 80hm
  Højtalere: 28mm x 2
  Bruger 2 x AAA batterier (medfølger ikke)
  Dual channel
  Kan bruges med alle enheder der har 3.5mm stik

  Benyt dig af den lave pris og glæd dig til at synge med på dine favoritter - du får din lille, smarte mini-højtaler leveret til nærmeste pakkeshop.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /