Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Argan Oil balsam – 300 ml

  Del

  zoom
  Argan Oil balsam – 300 ml

  Når du bruger Argan Oil balsam i dit hår, bliver det genopbygget og tilført fugt, så det bliver skinnende, glat og sundt at se og føle på. Balsammen kan bruges og virker til alle hårtyper. Køb den, brug den, og oplev selv, hvordan dit hårs vitalitet, blødhed og glans fornyes. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 49,00

  -41%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Når du bruger Argan Oil balsam i dit hår, bliver det genopbygget og tilført fugt, så det bliver skinnende, glat og sundt at se og føle på. Balsammen kan bruges og virker til alle hårtyper. Køb den, brug den, og oplev selv, hvordan dit hårs vitalitet, blødhed og glans fornyes.

  Med en generøs mængde arganolie, der indeholder E-vitamin og essentielle fedtsyrer giver Argan Oil balsam nyt liv og næring til dit hår. Balsammen kan bruges efter hårvask enten med Argan Oil shampoo eller med din almindelige shampoo.

  Balsammen er meget drøj, så du skal ikke bruge så meget. Den skal virke i et par minutter, inden den skylles ud igen. Du kan bruge balsammen dagligt.

  Hvad er arganolie?

  Arganolie er en vegetabilsk olie. Den presses af kernerne fra frugterne, der vokser på argantræet. Argantræet vokser vildt i Marokkos ørken, og arganolie kaldes også ’det marokkanske guld’. Indeholder 300ml.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /