Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 539 gange

Aqua Loon - 2 stk.

  Del

  zoom
  Aqua Loon - 2 stk.
  Set 539 gange
  ID nr.: 1290

  Super flotte auto. vandingskugler! Fantastisk effektive Aqua Loon til automatisk vanding af potteplanter. Deorative håndlavede glaskugler i blå nuancer. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 89,00

  Vejl. pris kr 119,00

  -25%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Super flotte auto. vandingskugler! Fantastisk effektive Aqua Loon til automatisk vanding af potteplanter. Deorative håndlavede glaskugler i blå nuancer.

  Vander i op til 10 dage! Er du træt af at konstant skulle tjekke dine planter for om de trænger til vand? Og vil du kunne tage på ferie uden at skulle få nogen til at passe dine planter? Begge problemer løses med de fantastiske effektive og dekorative Aqua Loon's! Du får 2 stks. - Se video nederst på siden!

  Aqua Loon er et selvvandingssystem, som sørger for den rette mængde vand til din planter i helt op til 10 dage. Perfekt til dig der går op i dine planter og blomster!

  Sådan fungere det: Du fylder blot din Aqua Loon med vand og presser den ned i plantens jord. Aqua Loon vil opfange ilten i jorden og begynde gradvist at tilføre vand til den. Dvs. at vandet bliver tilført stille og roligt og kun den mængde som der er brug for.

  Det er virkelig genialt og perfekt til blomster og planter, som ikke må tørre ud på noget tidspunkt. Især sarte blomster og planter har god gavn af Aqua Loon.

  Aqua Loon kuglerne er ikke bare effektiv, men de er også utrolig flotte. De er alle håndlavede i glas og kommer i flotte blå nuancer.

  Med de smarte Aqua Loon kan du nu roligt tage på feks. ferie og vide at dine planter og blomster er i gode hænder. Aqua Loon kan bruges både inde, ude og i drivhuse.

  Features

  • 2 x Aqua Loon
  • Materiale: Håndlavede glas
  • Farve: Blå nuancer (se billeder)
  • Størrelse: ca 29 cm. (Kugle ca. 9 cm. Stilk ca. 20 cm.)
  • Fyldt med vand er der til ca. 10-14 dage

  Please, wait...
  /