Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

3 stk. stylus penne

  Del

  zoom
  3 stk. stylus penne

  3 stk. styluspenne Det er super smart med smartphones, tablets og ja generelt touch screens - men synes du også det kan være svært at ramme plet? Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 159,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  3 stk. styluspenne

  Det er super smart med smartphones, tablets og ja generelt touch screens - men synes du også det kan være svært at ramme plet?

  Få endnu mere glæde af dine enheder, der kræver finmotorisk fingersnilde og gør det nemmere for dig selv - meget nemmere!

  Det er smart med touch screens, men det kan være svært at bruge dem optimalt, hvis fingrene er for store. Med stylus touch penne kan du få hurtigere og meget mere præcis skrivning samt færre irritationer. 

  Stylus penne er den helt ideelle løsning til brug af touch screens, og denne model er et af de mest populære produkter på markedet pt. Få det bedste ud af din smartphone eller tablet, og lad det være slut med at ærgre sig over ikke at kunne ramme præcist længere.

  Med den bløde "tud" - skal stylus pennen ikke holdes i en bestemt vinkel for at virke, og den fungerer perfekt ved både klik, scroll osv. Tuden er helt blød og laver hverken ridser eller skrammer. 

  Stylus pennen er rigtig god til børn, som skal spille/tegne på iPhone/iPad eller andre smartphones/tablets. 

  Bemærk:
  Indeholder kun 3 stk. stylus penne.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /