Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

2 stk. gel tå-separators

  Del

  zoom
  2 stk. gel tå-separators

  Det er slut med ondt i fødderne med disse gel tå-seperators! Har du svært ved at holde ud, at gå i dine høje hæle eller laksko en hel dag? Det er nu blevet mere nemmere og mere komfortabelt med disse gel tå-seperators. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 35,00

  Vejl. pris kr 69,00

  -49%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Det er slut med ondt i fødderne med disse gel tå-seperators! Har du svært ved at holde ud, at gå i dine høje hæle eller laksko en hel dag? Det er nu blevet mere nemmere og mere komfortabelt med disse gel tå-seperators. Læs videre nedenfor.

  2 stk. Gel tå-seperators

  Har du også svært ved at gå en fuld arbejdsdag uden at tage dine sko af undervejs? Det kan være svært at finde sko, der både ser godt ud og er behagelige på dine fødder. Forkert fodtøj kan dog have længerevarende konsekvenser for dine fødder. Det kan eksempelvis være høje hæle, spidse sko eller for små sko. Dette er skadeligt og betyder, at tæerne trykkes sammen, knoglerne efterhånden bliver bøjede, og resultatet er blandt andet hammertæer og knyster - generelt smerter i fødderne.

  Med dette tilbud får du en pakke med 2 stk. tå-separators, som er ganske nye på markedet og på kort tid er blevet kendt verden over for evnen til lindring og forbedring af fod/tå-gener, og på en enkel og effektiv måde reduceres den dårlige fodkomfort. Du kan altså finde et kompromis mellem at se godt ud og få komfort.

  Materiale:
  Materialet er lækkert blødt soft-gel, som er behagelige at have på, og de kan vaskes og bruges igen og igen.

  Størrelse:

  ca. 8.5 cm x 6.8 cm x 0.2 cm

  Farve:

  Nude/hudfarvet

  Benyt dig af tilbuddet og prøv de effektive tå-separators - slut med at være begrænset i bevægelse, motion, danseaftener mm. pga. fodsmerter.

  De 2 stk. i pakken kan begge bruges både på venstre og højre fod.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /