Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

10 speed vibrator

  Del

  zoom
  10 speed vibrator
  ID nr.: 4507

  Uanset om du er nybegynder eller erfaren i sexlegetøjets verden, er en vibrator ganske enkelt et must-have.. Perfekt til dig alene eller som et lækkert pift til parforholdet. Med flere hastighedsmuligheder passer 10 speed vibratoren med sikkerhed til hvem som helst. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 169,00

  Vejl. pris kr 349,00

  -52%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Uanset om du er nybegynder eller erfaren i sexlegetøjets verden, er en vibrator ganske enkelt et must-have.. Perfekt til dig alene eller som et lækkert pift til parforholdet. Med flere hastighedsmuligheder passer 10 speed vibratoren med sikkerhed til hvem som helst.

  10 speed vibrator

  Drømmer du også om, at gøre dit sexliv med din partner spændende igen? Eller ønsker du bare at gøre noget godt for dig selv? Så prøv denne 10 speed vibrator, som har ti forskellige hastigheder og flere yderst effektive vibrationsprogrammer. Du er altså sikret at finde en indstilling du vil kunne lide.

  Denne vibrator er perfekt til både nybegynderen og den mere erfarne. Derudover er den nem at betjene og fremstillet i vandfast silicone, så du kan bruge den lige hvor du vil. Hvis dit sexliv trænger til at blive gjort spændende igen og du mangler inspiration er 10 speed vibratoren optimal til dig. Den giver dig den nydelse du har manglet, og garanterer mange timers sjov, med din partner eller bare dig selv.

  Vibratoren fås i den lækre model hvid/lilla.

  Benyt dig af dette tilbud og glæd dig til masser af timers ren nydelse.

  Størrelse:

  Længde: 205 mm.

  Bredde 35 mm.

  Please, wait...
  /