Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Day Makeupspejl med lys og forstørrelse

  Del

  zoom
  Day Makeupspejl med lys og forstørrelse

  Se helt klart, når makeuppen skal lægges, skægstubbene fjernes eller øjenbrynene studses i dette makeupspejl fra Day, som er udstyret med lys. Det har 2 spejlsider – et almindeligt spejl på den ene side og forstørrelse på den anden. Læs mere om produktet

  Kr. 249,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Se helt klart, når makeuppen skal lægges, skægstubbene fjernes eller øjenbrynene studses i dette makeupspejl fra Day, som er udstyret med lys. Det har 2 spejlsider – et almindeligt spejl på den ene side og forstørrelse på den anden.

  Det kan nogle gange være besværligt, når man skal lægge eyelineren helt perfekt, eller du gerne vil have rettet øjenbrynene pænt til – og ens i begge sider. Men med dette spejl er dine trængsler slut. Der er 12 LED pærer, der lyser op, så du kan se hver en krog i dit ansigt helt tydeligt. Du skal bruge 4 AAA-batterier, som kan købes separat.

  Spejl med forstørrelse

  På den ene side er spejlet helt som et almindeligt spejl. Men drejer du det rundt, får du et spejl, der forstørrer 5 gange. Det er især smart, hvis du normalt bruger briller og skal lægge øjenmakeuppen.

  Egenskaber:

  • Højde: 32cm
  • 12 stk LED pærer
  • 4x AAA batterier - ikke inkluderet
  • Almindelig spejl på den ene side og
  • 5x forstørrelse på den anden side

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /