Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 103 gange

1 sæt cykellygter

  Del

  zoom
  1 sæt cykellygter
  Set 103 gange

  Det kan være næsten umuligt at se cyklerne på vejen om aftenen når man kører i bil, og det gør det rigtigt farligt at færdes på sin cykel. Når mørket falder på, skal du altid sørge for at dine børn og du selv bliver set i trafikken, og med dette tilbud får du 1 sæt cykellygter, som øger din sikkerhed i trafikken. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 89,00

  -56%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Det kan være næsten umuligt at se cyklerne på vejen om aftenen når man kører i bil, og det gør det rigtigt farligt at færdes på sin cykel. Når mørket falder på, skal du altid sørge for at dine børn og du selv bliver set i trafikken, og med dette tilbud får du 1 sæt cykellygter, som øger din sikkerhed i trafikken. Læs videre nedenfor.

  Cykellygte-sæt - Bliv set i mørket!

  Det er ikke bare farligt at færdes på sin cykel i mørket uden lygter, det er også stik ulovligt. Politiet er ofte parat med bøderne før solen står op og lige efter at den går ned, til de der ikke har lys på cyklen, og det er surt at betale, når man kan købe dem til næsten ingen penge.

  Sættet består af:
  • En forlygte, som lyser med 5 lysdioder.  
  • En baglygte

  Forlygten kan nemt monteres på cyklen med det medfølgende cykelbeslag, og baglygten kan også nemt monteres på cyklen, tasken eller andre steder. Lygterne bruger 4 x AAA batterier (ikke inkluderet) og kan lyse i op til 150 timer, og med lygterne bliver du set i trafikken med op til 8 meters afstand. 


  Specifikationer:
  • Farve: sort
  • Mål: ca. 98 mm. x 34 mm. 
  • Materiale: plastik
  • Vægt: ca. 60 g. 
  • 4 x AAA batterier (ikke inkluderet) 

  Benyt dig af tilbuddet nu og få leveret dette cykellygte-sæt, så er du klar, når mørket melder sin ankomst.  

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /