Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 353 gange

Compakbag - Vakuum tøjpose

  Del

  zoom
  Compakbag - Vakuum tøjpose
  Set 353 gange

  De smarte vakuumposer til tøj og dyner sørger for optimal opbevaring af dine sager, så du undgår spild af plads i dine skabe og på dit loft. Vakuum tøjposerne er fremstillet i høj kvalitet og er ideelle til opbevaring af dit sommer- og vintertøj, dyner og puder, mv. Tilslut blot din støvsuger til posen, for at opnå vakuumeffekten. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 49,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  De smarte vakuumposer til tøj og dyner sørger for optimal opbevaring af dine sager, så du undgår spild af plads i dine skabe og på dit loft. Vakuum tøjposerne er fremstillet i høj kvalitet og er ideelle til opbevaring af dit sommer- og vintertøj, dyner og puder, mv. Tilslut blot din støvsuger til posen, for at opnå vakuumeffekten. Læs videre nedenfor.

  Mangler du plads i garderobeskabet og skufferne i dit hjem, på dit loft eller i din kælder? COMPAKBAG og en støvsuger løser omgående dit problem!

  75% mere skabsplads og 100% effektiv beskyttelse
  Vi danskere har masser af tøj og typisk alt for lidt skabsplads. Se eksempelvis bare på en almindelig familie med to voksne og to børn; tænk på hvor meget forskelligt tøj og overtøj, der skal til for, at alle 4 individer er dækket ind og har passende tøj til alle 4 årstider.

  Der er ingen grund til at have vintertøjet hængende fremme om sommeren eller sommertøjet fremme om vinteren. Faktisk bliver tøj og overtøj helt naturligt ødelagt ved bare at hænge fremme året rundt. Selvom du har ophængt det i dit skab, da vil fugt i luften over tid automatisk slide på tøjets materialer og farver.

  Med COMPAKBAG sparer du omkring 75% mere plads i dine skabe, på dit loft eller i din kælder, og ved at pakke dit tøj ind i vakuumposerne, da får du endvidere tøjet til at holde meget længere end vanligt.

  Nem og hurtig vakuumeffekt
  Du sætter blot din støvsugerslange til posen, efter du har fyldt den med tøj eller sager, så støvsugeren suger alt luft ud af den. Sæt derefter dækslet på posen, så indholdet beskyttes mod både fugt, bakterier, lugte og andet uønskeligt, der kan skade indholdet.

  Kunderne siger
  ”I vores familie har vi pakket sommertøjet og sommerdynerne væk for i år. Vi brugte de super effektive vakuumposer fra COMPAKBAG og jeg blev utroligt overrasket over, hvor nemt det var og hvor meget tøj der kan være i én enkelt pose, og hvor lidt det fylder. Vi har lagt det hele på loftet, da fugt ikke kan komme ind i posen og nu har vi masser af skabsplads igen.” –Pernille

  COMPAKBAG er ideel til

  • Sommer- og vintertøj
  • Sommer- og vinterovertøj
  • Dyner
  • Puder
  • Tæpper

  Indhold
  1 x CAMPAKBAG Vakuum Tøjpose

  Specifikationer
  Beskytter mod: fugt, vand, bakterier, lugte, insekter
  Materialer: nylon og poluthene
  Dimensioner: 100 x 130 cm (1 meter x 1,3 meter)
  Skaber ca. 75% mere plads i dine skabe
  Justerbar ventil til støvsuger

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  thumb