Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 544 gange

Comfy Feet mod fodsmerter

  Del

  zoom
  Comfy Feet mod fodsmerter
  Set 544 gange

  Aflast dine travle fødder med Comfy Feet mod fodsmerter, der tilfører øjeblikkelig støtte og permanent komfort, fremmer din balance og forbedrer din kropsholdning, selv ved dagligt brug, gennem effektiv kompression og stødabsorbering. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -61%
  Køb 1 39,00 kr./stk.
  Køb 3 35,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Aflast dine travle fødder med Comfy Feet mod fodsmerter, der tilfører øjeblikkelig støtte og permanent komfort, fremmer din balance og forbedrer din kropsholdning, selv ved dagligt brug, gennem effektiv kompression og stødabsorbering. Læs mere nedenfor.

  Comfy Feet er et svangbuge-omslag udviklet til mænd og kvinder i alle aldre, der giver dig en komfortabel kompression til dine fødder og maksimal støtte gennem hele din dag, og som derved hurtigt og effektivt kan lindre smerter i din hæl, svang, knæ, hofte eller lænd.

  Comfy Feet er designet i et åndbart og slidstærkt stof, som kommer i én størrelse, der passer perfekt til enhver fodtype og størrelse, og har en polstret svangstøtte med en stødabsorberende kerne, for perfekt pasform, som absorberer stød og giver dig støtte ved ethvert skridt du tager i løbet af din dag.

  Støtteomslaget er ideelt at anvende til sport, derhjemme eller på dit arbejde, da det valgfrit kan anvendes på bare fødder, med enhver sok eller et hvilket som helst slags fodtøj. Det er let at få på og anbefales særligt til dig, der er afhængig af at stå eller gå meget i løbet af din dag, eller som ofte døjer med smerte og ømhed i dine fødder og som har en høj svangbue.

  Specifikationer
  Unisex støtteomslag
  Størrelse: One size (passer til alle fodtyper og størrelser)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /