Spar 51%

Comfy Feet mod fodsmerter

Comfy Feet mod fodsmerter

Comfy Feet mod fodsmerter

49,00 kr.

Out of stock

49,00 kr.

Aflast dine travle fødder med Comfy Feet mod fodsmerter, der tilfører øjeblikkelig støtte og permanent komfort, fremmer din balance og forbedrer din kropsholdning, selv ved dagligt brug, gennem effektiv kompression og stødabsorbering. Læs mere nedenfor.

Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395
365 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Comfy Feet er et svangbuge-omslag udviklet til mænd og kvinder i alle aldre, der giver dig en komfortabel kompression til dine fødder og maksimal støtte gennem hele din dag, og som derved hurtigt og effektivt kan lindre smerter i din hæl, svang, knæ, hofte eller lænd.

Comfy Feet er designet i et åndbart og slidstærkt stof, som kommer i én størrelse, der passer perfekt til enhver fodtype og størrelse, og har en polstret svangstøtte med en stødabsorberende kerne, for perfekt pasform, som absorberer stød og giver dig støtte ved ethvert skridt du tager i løbet af din dag.

Støtteomslaget er ideelt at anvende til sport, derhjemme eller på dit arbejde, da det valgfrit kan anvendes på bare fødder, med enhver sok eller et hvilket som helst slags fodtøj. Det er let at få på og anbefales særligt til dig, der er afhængig af at stå eller gå meget i løbet af din dag, eller som ofte døjer med smerte og ømhed i dine fødder og som har en høj svangbue.

Specifikationer
Unisex støtteomslag
Størrelse: One size (passer til alle fodtyper og størrelser)

Yderligere information

Vægt 0,085000 kg