Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 560 gange

Clever Tray - Smart madbeholder til madopbevaring - (Indeholder 2 stk)

  Del

  zoom
  Clever Tray - Smart madbeholder til madopbevaring - (Indeholder 2 stk)
  Set 560 gange

  Bruger du også alt for meget husholdningsfilm og stanniol i hverdagen? Så er du bestemt ikke den eneste. Vi er alt for mange forbrugere, der til dagligt gør brug af miljøsvinende produkter. Med denne smarte og miljøvenlige madbeholder vil disse problemer blive løst! Læs mere om produktet

  Kr. 149,00
  -0%
  Køb 1 149,00 kr./stk.
  Køb 2 139,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.
  Køb 4 119,00 kr./stk. Spar 30,00 kr.

  Lagerstatus: Leveringstid: 3-4 hverdage.

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bruger du også alt for meget husholdningsfilm og stanniol i hverdagen? Så er du bestemt ikke den eneste. Vi er alt for mange forbrugere, der til dagligt gør brug af miljøsvinende produkter. Med denne smarte og miljøvenlige madbeholder vil disse problemer blive løst!

  Hver pakke indeholder 2 x Clever Trays.

  Denne smarte madbeholder sørger altid for at holde de friskskårne grøntsager, pålæg, kager og meget andet friske og klar til brug. Madbeholderen er lavet af slidstærk plastik, der kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen, varmet op i mikroovnen og lagt i fryseren. Låget er lavet af hårdført film, der ikke kan brydes igennem. Denne film sørger for at holde tæt omkring maden, der puttes i beholderen, således at det holder sig friskt i længere tid. Grundet elasticiteten i filmen, vil du på samme tid kunne opbevare forskellige madprodukter, uden at det kommer til at tage unødigt plads op i køleskabet. 

  d

  Få plads til meget mere i dit køleskab

  Madbeholderen er designet som en bakke, der kan stables i mange lag. På denne måde kan du altså have mange madbeholdere i dit køleskab, uden at det vil tage unødigt plads op. Vi kender nemlig alle til det uoverskuelige køleskab fyldt med store og klodsede madbeholdere. Disse madbakker lader dig derimod opbevare en masse mad, uden at det bliver uoverskueligt. Du vil heller ikke opleve, at der opstår spildplads i de enkelte madbeholdere, idet denne madbakkes låg formår at slutte tæt om maden.  

  Madbeholderen fungerer også som serveringsbakke

  Når du er klar til at servere det forberedte mad, kan du nemt gøre brug af Clever Tray madbeholderen som en serveringsbakke. Her kan du nemt tage madbeholderens låg af og lade bakken stå for sig selv. På denne måde undgår du også spild af service og ekstra tallerkner. Denne madbeholder kan i den grad bruges i mange sammenhænge!

  Miljøet får det bestemt ikke bedre af, at vi konstant gør brug af miljøsvinende produkter. Hvis du derfor er træt af at gøre brug af husholdningsfilm og stanniol, så er denne madbeholder præcis, hvad du har brug for. Invester derfor i denne madbakke, og skån miljøet fremover. 

  Madbeholderen er naturligvis lavet fødevaregodkendte materialer, således at du ikke behøver at bekymre dig om farligt plastik. Beholderen har følgende mål: 30.2 * 22.8 * 2.8 cm, hvilket gør den nem at sætte ind på enhver køleskabshylde. 

  Invester i denne madbeholder, hvis du vil skåne miljøet og gøre fornuftigt brug af pladsen i dit køleskab. 

  • Der er to stk i en pakke. Så når du køber et stk, får du 2 bakker
  • Kan gå i opvaskemaskine.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /