Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 224 gange

Cirkulation Maxx Cirkulationstræner

  Del

  zoom
  Cirkulation Maxx Cirkulationstræner
  Set 224 gange

  Vil du træne og forbedre din blodcirkulation og dermed fjerne eventuelle smerter, hævelse og kolde fødder? Med cirkulationstræneren Cirkulation Maxx vil du kunne sige farvel til alt dette, efter bare få minutters daglig træning. Læs mere om produktet

  Kr. 1199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vil du træne og forbedre din blodcirkulation og dermed fjerne eventuelle smerter, hævelse og kolde fødder? Med cirkulationstræneren Cirkulation Maxx vil du kunne sige farvel til alt dette, efter bare få minutters daglig træning.

  Mange mennesker har problemer forsaget af dårlig blodcirkulation, hvor ilten i blodet ikke når ud til eksempelvis hænder og fødder, hvilket kan gøre dem kolde og medføre et ubehag i kroppen i form af hævelse og ømhed. I værste flad kan en dårlig cirkulation medføre sygdomme, så det er vigtigt at forebygge, inden det sker.

  Træn dig til en bedre sundhed

  Mange kan have nytte af Cirkulation Maxx. Cirkulationstræneren er et produkt, som er yderst forfinet og benytter den nyeste teknologi inden for muskelstimulation.

  Den fungerer ved at sende små, elektriske impulser gennem dine fødder, når du benytter apparatet. Det vil automatisk forårsage muskelsammentrækninger, der ud over at forbedre iltmætningen i blodet også fjerner uønskede affaldsstoffer og væsker i kroppen. Denne funktion vil dermed styrke din cirkulation, og du vil kunne mærke en klar forskel efter noget tid.

  Velegnet til enhver

  Vil du forbedre din iltmætning i kroppen og mindske ubehageligheder, er Cirkulation Maxx lige netop, hvad du står og mangler.

  Du kan sagtens benytte produktet, hvis du har andre problemer, du ønsker hjælp til. Du kan nemlig også få glæde af apparatet, hvis du ikke er så aktiv i hverdagen, har muskelsmerter, problemer med hævelser eller eksempelvis er ældre og har problemer med at gå. Cirkulationstræneren vil være en hjælp for dig og vil over tid give dig et sundere helbred.

  Nem betjening

  Cirkulationstræneren er designet så enkelt og forståeligt, at den kan benyttes af alle. Alt hvad du skal gøre for at opnå en bedre blodcirkulation, er blot at træde op cirkulationstræneren med bare fødder og lade den gøre arbejdet for dig gennem en dejlig massage. Du kan styre Cirkulation Maxx med den fjernbetjening, som følger med i pakken.

  Hvis du bliver i tvivl om nogle ting angående Cirkulation Maxx, så læs i den medfølgende detaljerede brugsanvisning, og få svar på dine spørgsmål.

  Egenskaber:

  • Mål: 41x45x17 cm
  • Forbedre cirkulation i underbenene
  • Mål: 41 x 45 x 17 cm (L x B x H)
  • Forbedrer cirkulation i underbenene
  • Mindsker hævelse i fødder og ankler
  • Lindrer ømhed og smerter forårsaget af dårlig blodcirkulation
  • Forhindrer kolde fødder ved at forbedre cirkulationen

  Indeholder:

  • En Circulation Maxx fodmassager
  • AC-adapter
  • Omfattende brugsanvisning og en hurtig startguide (Kun på engelsk)
  • En fjernbetjening
  • 4 TENS måtter til at nå svære steder
  • Frarådes at bruges af personer med Pacemaker.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /