Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 107 gange

Cat Tower – Katteseng og kattehule

  Del

  zoom
  Cat Tower – Katteseng og kattehule
  Set 107 gange

  Forkæl din kat med dette kattevenlige Cat Tower fra Pet Parade. I det to etagers kattetårn kan din kat få tilfredsstillet både sin lyst til at gemme sig i en blød, varm hule og sin lyst til at ligge blødt højt til vejrs og stadig trygt og afskærmet. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 179,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -55%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Forkæl din kat med dette kattevenlige Cat Tower fra Pet Parade. I det to etagers kattetårn kan din kat få tilfredsstillet både sin lyst til at gemme sig i en blød, varm hule og sin lyst til at ligge blødt højt til vejrs og stadig trygt og afskærmet.

  Katte har det med at tage ejerskab over alt lige fra frugtkurven til hjørnesofaen – ja, om det så er en gammel hjemmesko, så bliver den inddraget i kattens søvnunivers. Med dette Pet Parade Cat Tower kan du forære kælne Gizmo dens helt eget møbel, som den med garanti straks vil tage ejerskab over.

  Handy og robust kattetårn

  Pet Parade Cat Tower med katteseng og kattehule er lavet af holdbare materialer, der er nemme at rengøre. Det er også nemt at samle tårnet – helt uden værktøj – og så har det en facon, der gør nemt at stille i et hjørne af stuen, så det ikke optager megen plads.

  Mål: 31 cm x 31 cm x 68 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /