Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

CardGuard Kort-holder

  Del

  zoom
  CardGuard Kort-holder

  Vil du opnå den ultimative sikkerhed for dine kort i din pung, er denne kort-holder lige det, du står og mangler. På grund af den indbyggede aluminiumskortholder i pungen kan du trygt beskytte alle dine kontaktløse kort mod hacking. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 299,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -25%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vil du opnå den ultimative sikkerhed for dine kort i din pung, er denne kort-holder lige det, du står og mangler. På grund af den indbyggede aluminiumskortholder i pungen kan du trygt beskytte alle dine kontaktløse kort mod hacking.

  I denne pung med kort-holder får du den helt perfekte fusion af en pung og en kortbeskytter til alle dine vigtige hævekort.

  Gør kontaktløse kort immune for hacking

  Kortholderen er til dig, der vil sikre dig mod hackere, der kan scanne NFC chippen på dine kort uden din tilladelse og få adgang til en masse private informationer.

  Det kan pungen nemlig sikre dig mod på grund af den innovative brug af aluminium, der gør, at kortene bliver umuligt at aflæse inde i kortholderen. Det er dog gjort nemt for dig at fjerne kortene fra kortbeskytteren qua den indbyggede slide-funktion.

  Kort-holderen kan indeholde op til 6 kort, fås i sort og brun og måler 100 x 70 x 20 mm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /