Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

CardGuard Kort-holder pung til kvinder

  Del

  zoom
  CardGuard Kort-holder pung til kvinder

  Vil du sikre dine kort mod at blive hacket eller stjålet fra din pung, mens du er ude, er denne kort-holder noget for dig. Pungen her kan både rumme og beskytte alle dine mønter, sedler, telefon og selvfølgelig alle dine kort. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 379,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -24%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel

  Vejl. pris Kr. 379,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -24%
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vil du sikre dine kort mod at blive hacket eller stjålet fra din pung, mens du er ude, er denne kort-holder noget for dig. Pungen her kan både rumme og beskytte alle dine mønter, sedler, telefon og selvfølgelig alle dine kort.

  Kort-holderen er perfekt til dig, der vil have en sikker pung, hvor dine personlige ejendele ikke kan falde ud, selv hvis du ryster pungen. Den har et elegant og feminint udtryk, så den er også perfekt som gave til kvinden i dit liv eller en god veninde, søster eller kollega.

  Beskytter mod hacking

  Pengenpungen har en Alu-Protect-case som beskytter dine kort mod alle former for hacking af dine kontaktløse kort. Det er dog stadig nemt for dig at tage kortene ud af pungen. Samtidig er pungen udstyret med Stop-drop teknologi, som gør at kortene ikke falder ud af kortholderen – selv hvis den bliver vendt på hovedet.

  Fås i sort og blå.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /