Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Canestrong – Sammenklappelig stok

  Del

  zoom
  Canestrong – Sammenklappelig stok

  Har du brug for støtte, når du går, skal du ikke lade dig nøje med det næstbedste. Derfor skal du have en Canestrong Sammenklappelig stok. Det er stokken, der tager højde for alle de situationer, du står i til daglig, hvis du bruger stok. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 399,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du brug for støtte, når du går, skal du ikke lade dig nøje med det næstbedste. Derfor skal du have en Canestrong Sammenklappelig stok. Det er stokken, der tager højde for alle de situationer, du står i til daglig, hvis du bruger stok. Se mere info herunder.

  Canestrong stokken er sammenklappelig, så du nemt kan have den med i bilen eller bussen. Og det er ikke besværligt. Med et enkelt snuptag er stokken klappet ud eller foldet sammen.

  Stok, der løser dine udfordringer i hverdagen

  Stokken er udstyret med to håndtag, så du kan gribe fat med begge hænder, når du skal op at stå. Den har justerbar højde fra ca. 95 cm til ca. 102 cm. Den har en bred base nederst på stokken, så den kan stå selv. I det øverste håndtag er en LED lygte til de mørke ture, og det nederste håndtag kan drejes, så det ikke sidder i vejen.

  Med led lys.

   

  Batteri er ikke inkluderet. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /