Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 116 gange

Cable drops til kabel organisering - 6 stk

  Del

  zoom
  Cable drops til kabel organisering - 6 stk
  Set 116 gange

  Dette design er originalt udviklet til optimal opbevaring af ledninger og kabler, men vi har taget det skridtet videre, testet designet for kreativ præstation og er kommet frem til at det med god samvittighed kan kaldes for et multifunktionelt produkt! Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 25,00

  Vejl. pris kr 29,00

  -14%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Dette design er originalt udviklet til optimal opbevaring af ledninger og kabler, men vi har taget det skridtet videre, testet designet for kreativ præstation og er kommet frem til at det med god samvittighed kan kaldes for et multifunktionelt produkt! Læs mere nedenfor.

  Mange bække små. Det er videnskabeligt bevist, at kludder i dit hjem skaber stress i din hverdag og der findes meget lidt, der er mere frustrerende end ledninger der er spredt alle vegne. De er triste at se på, når de flyder tæt ved din computer eller dit fjernsyn, og de væmmelige at falde over, når de ligger fremme på dine gulve. Men selv et nyligt opryddet og rengjort hjem kan fortsat se kludret ud, når der ligger mange små ledninger på tværs af gulve og borde.

  Få orden i dine elektriske ledninger, hold dit skrivebord pænt organiseret og gør gulvet frit for kabler med disse Cable drops, der også kreativt kan bruges som clips til diverse andre formål.

  Disse Cable drops gør absolut et perfekt job, når der skal holdes samling på ledninger og kabler, men er også sjove og yderst effektive som dekoration rundt omkring i dit hjem; brug dem alternativt på børneværelset, som organiseringsgenstand til blyanter, kuglepenne, armbånd, hårelastikker, eller på badeværelset som tandbørsteholder og til samling af dine (eller din kvindes) mange makeuppensler. Mulighederne er mange!

  Indhold
  6 x Cable drops til kabel organisering

  Specifikationer
  Materiale: gummi
  Dimensioner: ca. 30mm (dia) x 20mm (H)
  Farver: tilfældige blandinger i pakkerne
  100% nye i høj kvalitet

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /