Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

BTK yogarulle med vibration

  Del

  zoom
  BTK yogarulle med vibration

  Denne BTK yogarulle med vibration kan bruges som en afslappende pude eller som yoga- eller pilatesudstyr. Den vibrerende massage er velgørende for nakke, ryg, hofter, lår, lægge. Den er ergonomisk udformet og i et letvægtsdesign. Den har tænd-/sluk-knap, så du også kan bruge den uden vibration. Se flere informationer nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne BTK yogarulle med vibration kan bruges som en afslappende pude eller som yoga- eller pilatesudstyr. Den vibrerende massage er velgørende for nakke, ryg, hofter, lår, lægge. Den er ergonomisk udformet og i et letvægtsdesign. Den har tænd-/sluk-knap, så du også kan bruge den uden vibration. Se flere informationer nedenfor.

  BTK yogarullen her er ideel til afslappende massage af ømme muskler eller til stimulation af musklerne. Den er også perfekt til udstrækning, da den giver perfekt stødabsorbering.

  Yogarullen er lavet af åndbare materialer, så du ikke kommer til at svede og blive fugtig, dér hvor du bruger den. Indvendig er den fyldt med luftaffjedrende skum. Rullen måler ca. 11 cm i diameter og er ca. 36 cm lang.

  Batteridreven yogarulle

  Du behøver ikke være i nærheden af en stikkontakt for at få glæde af rullens vibrerende massage, alt du skal gøre, er at købe 2 AA-batterier til at sætte i den.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /