Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Braun barbermaskine Series 1 130s

  Del

  zoom
  Braun barbermaskine Series 1 130s

  Braun barbermaskine Series 1 130s barberer med sine svævende SmartFoil skær helt tæt. Barberhovedet følger ansigtets konturer og giver dig en helt glat barbering. Barbermaskinen har også en trimmer, så du kan lave en helt tæt og lige kant. Efter brug er det nemt lige at skylle barbermaskinen af under rindende vand. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 279,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -44%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Braun barbermaskine Series 1 130s barberer med sine svævende SmartFoil skær helt tæt. Barberhovedet følger ansigtets konturer og giver dig en helt glat barbering. Barbermaskinen har også en trimmer, så du kan lave en helt tæt og lige kant. Efter brug er det nemt lige at skylle barbermaskinen af under rindende vand.

  Braun barbermaskinen her er den perfekte begyndermaskine, når den unge mand skal lære barberingens kunst fra bunden. Barbermaskinen fanger nemt skæg, der vokser i forskellige retninger og barberer helt tæt og efterlader huden blød og glat.

  Barbermaskinen fungerer ved hjælp af det medfølgende strømkabel, så du slipper for at stå halvbarberet, med en barbermaskine, der først lige skal oplades eller – endnu værre – som har brug for lige netop de batterier, du er løbet tør for.

  Braun barbermaskine tilbud

  Barbermaskiner kan være en pebret affære, men ikke denne. Her får du nemlig en Braun barbermaskine til en yderst fornuftig pris.

  SPECIFIKATIONER

  • Strømkabel
  • KAN SKYLLES UNDER RINDENDE VAND
  • INKL. TRIMMER

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /