Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Braun Barbermaskine Serie 1 – 190s

  Del

  zoom
  Braun Barbermaskine Serie 1 – 190s

  Skån din hud ved barbering med denne Braun Barbermaskine Serie 1 – 190s-1, der har Touch Sensitiv System. Teknikken gør, at maskinen tilpasser sig intensiteten af dit tryk. Endvidere har den Free Float System, der følger dit ansigts konturer præcist. Og så er den opladelig. For flere informationer, se herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 349,00

  Vejl. pris kr 599,00

  -42%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skån din hud ved barbering med denne Braun Barbermaskine Serie 1 – 190s-1, der har Touch Sensitiv System. Teknikken gør, at maskinen tilpasser sig intensiteten af dit tryk. Endvidere har den Free Float System, der følger dit ansigts konturer præcist. Og så er den opladelig. For flere informationer, se herunder.

  Ud over Touch Sensitiv System og Free Float System har Braun Barbermaskinen Serie 1 – 190s-1 også Smart Foil skær, der fanger de hår, der vokser i modsatte retning af de andre, så du får en glat og ensartet barbering. Endvidere har den trimmer, så du kan style dit skæg og bakkenbarter, nøjagtigt som du ønsker.

  Opladelig barbermaskine, der tåler vand

  Når du er færdig med barberingen, skyller du blot barbermaskinen under rindende vand. Evt. kan du bruge den medfølgende børste til kradsbørstige stubbe, der ikke vil slippe.

  Barbermaskinen er opladelig og 1 times opladning giver 30 minutters brug.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /