Prisfald

Brasilianske løftende trusser

Brasilianske løftende trusser

Brasilianske løftende trusser

79,00 kr.

Out of stock

79,00 kr.

En brasiliansk bagdel gemmer på en brasiliansk hemmelighed – giv dig selv et fastere udseende med disse brasilianske push-up trusser til perfekt formning af din bagdel og lad derefter din selvtillid automatisk stige til vejrs. Læs mere nedenfor.

ID: 292803 Kategorier: ,
Ryd
x
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Disse brasilianske løftende trusser, der er udviklet til et omgående løft af din bagdel, giver dig en sexet og uimodståelig figur under din kjole eller tætsiddende leggings, og du vil med garanti elske de feminine trusser på grund af det eksklusive iøjnefaldende silkebløde design, der er yderst komfortabelt, og som effektivt giver dig den krop, du tidligere kun har gået og drømt om.

Det sexede lingeris hemmelige ingredienser er sammensætningen af 92% nylon og 8% elastan, samt det diskrete skumfyld på bagsiden, der øger og løfter din bagdel til et smukt og naturligt resultat. Endvidere er trusserne designet med justerbare, elastiske stropper i siderne til perfekt tilpasning af pasform, og som gør det ideelt til brug under nederdele, kjoler, bukser, mv.

Nyd din dag, din sport, din strandtur eller din date med en fornyet selvtillid, der aldrig har været bedre end som nu!

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelser

, ,