Filters
Skab et behageligt indeklima med mobil aircondition – det fornuftige valg i de varme sommermåneder. I sommervarmen har vi alle brug for at blive kølet lidt ned engang imellem og hvis du ikke lige kan komme til stranden og tage en dukkert eller har din egen swimmingpool i baghaven, så er en luftkøler den perfekte løsning til varme sommerdage og så kan den bruges lige der hvor du har behovet.

Derhjemme, på kontoret, i sommerhuset eller som mobil aircondition til campingvognen – uanset hvor den bruges, så kan den både hjælpe dig igennem de hedeste dage samt de varmeste nætter, så du ikke behøver at ligge søvnløs pga. varmen. Alle ved, at den bedste søvn opnås med en kølig temperatur, så aircondition til soveværelset er ikke en dum idé. Ta’ din luftkøler med i soveværelset og få en god nattesøvn, så du kan vågne frisk og udhvilet næste dag. Et rart indeklima er alfa og omega i ethvert hjem. Køb din mobile aircondition før varmen kommer, så du er klar til en lynhurtig køling.

Her finder du et bredt udvalg af tilbud på mobil airconditions uden slange, airconditions som du kan bruge i soveværelset, i stuen, i køkkenet, på jobbet, kontoret eller værkstedet eller hvor du har behovet. Mobil airconditions fylder næsten ingenting og du kan have den stående hvor som helst. En stor fordel ved mobil aircondition er, at den er transportabel og derved har den en stor anvendelighed, da du kan tage den med, hvorend du skal hen.

Hvordan virker mobil aircondition?

Den virker stort set som et køleskab – den sænker hurtigt og effektivt temperaturen indendøre. Så hvis du har brug for en pause fra varmen, så går du bare ind – lukker dørene, fylder vand på luftkøleren og tænder for din air conditioner. Herved trækker luftkøleren den eksisterende luft gennem fordampningsfilteret og omdanner den til en kølig, let og forfriskende brise, som du kan mærke på den varme hud. Du kan selvfølgelig også bruge den udendørs, hvis du har brug for en kølig brise, når du solbader i haven eller på altanen.

Mobil aircondition – virker det?

Ja bestemt! Når du har brug for en kølig brise, så tænder du blot din mobile aircondition og køler dig selv, dit soveværelse eller andre rum ned med air condition. En air conditioner kan være en sand livredder, når solens stråler varmer hjemmet op i den grad, så tøjet klistrer til kroppen. Og så kan du flytte rundt på den, så du kan bruge den hvor som helst i hjemmet, på kontoret, i sommerhuset osv. – den passer allevegne, så du kan nyde forfriskende, kølig luft overalt. 
Gode råd til at holde en passende temperatur i hjemmet:
– Modstå solens varme ved at rulle gardinerne for..
– Blæser det lidt på en varm sommerdag, så åbn vinduet og få lidt frisk luft ind.
– Brug din mobile aircondition i de rum, som du ønsker kølige og som du opholder dig mest i.