Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 149 gange

Bøjlestativ/tøjstativ - Hvid

  Del

  zoom
  Bøjlestativ/tøjstativ - Hvid
  Set 149 gange

  Med dette bøjlestativ får du ekstra plads til alt dit tøj, samtidig med at det passer perfekt ind i den moderne indretning. Bøjlestativet kan også bruges som ”klædeskab” i gæsteværelset, eller det kan bruges i garderoben. Læs mere om produktet

  Kr. 249,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med dette bøjlestativ får du ekstra plads til alt dit tøj, samtidig med at det passer perfekt ind i den moderne indretning. Bøjlestativet kan også bruges som ”klædeskab” i gæsteværelset, eller det kan bruges i garderoben.

  Hvis pladsen er trang, er dette bøjlestativ løsningen. Det kan give lidt ekstra luft i klædeskabet, eller det kan erstatte klædeskabet og give ekstra luft og moderne stil i boligen.

  Bøjlestativ til hverdagstøjet

  Stativet kan også bruges til at hænge det tøj op på, som du/I skal bruge dagen efter. Så er det taget frem og klart til at hoppe i, men uden at det ligger på en stol og bliver krøllet.

  Dette stilrene og trendy stativ er lavet af hvidlakerede jernrør. På bøjlestangen er det udstyret med stoppere, så bøjlerne ikke glider af. Stativet måler 80 x 43 x 145 cm, så der er plads til mange stykker tøj. Der medfølger ikke bøjler.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /