Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 107 gange

Bluedio T2+ Turbine bluetooth 4.1 stereo headset

  Del

  zoom
  Bluedio T2+ Turbine bluetooth 4.1 stereo headset
  Set 107 gange

  Bluedio T2+ Turbine Bluetooth er et trådløst stereo-headset, der er udviklet i et moderne, komfortabelt og ergonomisk design, som lader dig nyde din yndlingsmusik, mens du får dig en lydoplevelse som overtrumfer prisen. Headsettets fleksible og drejelige design gør det let og behagelige at bære på dit hoved – særligt hvis du er en person, der sidder med dit headset på i længere tid ad gangen. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 399,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -20%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bluedio T2+ Turbine Bluetooth er et trådløst stereo-headset, der er udviklet i et moderne, komfortabelt og ergonomisk design, som lader dig nyde din yndlingsmusik, mens du får dig en lydoplevelse som overtrumfer prisen. Headsettets fleksible og drejelige design gør det let og behagelige at bære på dit hoved – særligt hvis du er en person, der sidder med dit headset på i længere tid ad gangen. Læs mere nedenfor.

  Dette headset garanterer dig en særdeles lang batterilevetid, med kontinuerlig musikafspilning på helt op til 40 timer ad gangen før batteriet skal genoplades, og headsettet er naturligvis kompatibelt med langt de fleste moderne smartphones, MP4-afspillere (inklusiv iPods) og øvrige enheder, der kan streame musik via Bluetooth.

  Bluedio T2+ Turbine er udviklet med hensigt om, at det skal være en så komfortabel oplevelse som overhovedet muligt for dig at nyde din musikunderholdning - derfor er både ørepuder og hovedbåndet polstret med skum af storslået kvalitet. Kombinationen mellem den bløde polstring og det drejelige design gør dem særdeles behagelige at have på, mens de skaber en helt unik oplevelse.

  Headsettet har endvidere også en smart funktion for dig, der gerne vil dele din yndlingsmusik og playlister med dine venner eller familie: en line-out funktion, der lader dig tilkoble et yderligere headset, så du og en anden synkront kan lytte til den samme musik, uden at være til gene for jeres omgivelser. Desuden er det stærkt støjreducerende og udstyret med en indbygget mikrofon, der lader dig foretage håndfrie opkald med headsettets klare lyd og rækkevidde på op til 10 meter.

  Indhold
  1 x Bluedio T2+ Turbine headset med mikrofon
  1 x lydkabel (jack)
  1 x USB-kabel
  1 x brugermanual

  Kompatibel med
  Smarttelefoner, tablets, MP4-afspillere, PC’er og bærbare, mv.

  Specifikationer
  Tilslutning: Trådløs
  Tilslutning grænseflade: Micro USB, 3.5 mm
  Stiktype: Bluetooth, Micro USB, ANT-IN
  Driverenheder: 2 x 57 mm
  Lydkanal: To lydkanaler (stereo)
  Frekvensrespons: 20 ~ 20KHz
  Impedans: 16ohms
  Følsomhed: 110 dB
  Batteri holdbarhed, kontinuerlig musikafspilning: op til 40 timer
  Batteri holdbarhed, kontinuerlig håndfri opkald: op til 45 timer
  Standby-tid: ca. 1625 timer (50 dage)
  Opladningstid: ca. 2 timer

  Understøtter micro SD kort, FM-radio funktion, HiFi, musikafspilning, bluetooth (V4.1), MP3, håndfri opkald og installation af app for kontrol over headsettet.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /