Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 1270 gange

Blu Breeze – Mini aircondition luftkøler

  Del

  zoom
  Blu Breeze – Mini aircondition luftkøler
  Set 1270 gange

  Er du også ved at gå til i sommervarmen, så er Blu Breeze lige noget for dig! Den køler dig af, når du har brug for det, og hvor du har brug for det. Slut med at svede dag og nat – ude og inde. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 349,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -30%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Er du også ved at gå til i sommervarmen, så er Blu Breeze lige noget for dig! Den køler dig af, når du har brug for det, og hvor du har brug for det. Slut med at svede dag og nat – ude og inde. Se flere informationer herunder.

  Når du har brug for en kølig brise, så tænd for Blu Breeze, din personlige, transportable aircondition og ventilator, der køler dig af uden at forstyrre andre, der er i nærheden. Blu Breeze er meget stø, så du kan køle dig af på kontoret, biblioteket eller i togets stillezone.

  Effektiv luftkøler til hjemmet

  Hvad skal man med en stor aircondition installeret i lejligheden – og betale i dyre domme, både for installation og strøm – når man kan få en Blu Breeze meget billigere.

  Og så kan du flytte rundt på den, så du kan få aircondition hvor som helst i lejligheden. Denne lille aircondition er nemlig

  • Kompakt
  • Transportabel
  • Letvægts

  Den passer alle vegne, så du kan nyde forfriskende, kølig luft overalt.

  Aqua-Cool teknologi

  Hemmeligheden bag Blu Breeze er Aqua-Cool teknologi. Det eneste du skal gøre, er at tilføre vand, tænde for din mini aircon, og så er det ud med varmen og ind med den kølige brise.

  Når du hælder vand på luftkøleren og tænder for den, trækker ventilatoren tør luft i lokalet gennem fordampningsfilteret og omdanner den til en kølig, befugtet, forfriskende brise. Du får altså en aircondition, der

  • Renser luften
  • Tilfører fugt til luften

  Det er ikke alle airconditions, der kan prale af det. Mange airconditions flytter bare rundt på luften og gør dig forkølet.

  Mærk den kølige brise overalt

  Den lille Blu Breeze er så let, at du nemt kan tage den med dig. Alle ved, at den bedste søvn opnås med en kølig temperatur i soveværelset, så aircondition i soveværelset er ikke en dum idé. Tag din Blu Breeze med i soveværelset, og få en god nattesøvn, og vågn frisk og udhvilet.

  Så kan du tage din mini aircondition med dig på jobbet, på kontoret, i værkstedet eller i køkkenet. Eller du kan få aircondition i din gamle bil, hvis den ikke har indbygget aircondition. Blu Breeze fylder og vejer næsten ingenting. Du kan derfor have den stående på en hvilken som helst bordplade eller anden plan overflade.

  Selv udendørs virker Blu Breeze, så du kan få en kølig brise, mens du solbader i haven eller på altanen. Eller til at køle dig ned, når du griller i varmen fra solen og de hede grillkul.

  Udover at være transportabel, kompakt og letvægts kan Blu Breeze nemlig fungere med intet mindre end tre forskellige strømkilder

  • USB-port (passer i en mobil væglader) – kabel medfølger
  • Batterier (4 AA) – medfølger ikke, men batterier kan tilkøbes her
  • Den måler: 15x10x19cm.

  Spar penge!

  Køb Blu Breeze i dag, og spar penge på både dyre klimaanlæg og elregningen, men også på denne aircondition. Du får den nemlig til vores sædvanlige lave pris, så du kan blive kølet af uden at skulle svede over prisen.

  Klik på Læg i kurv, så sender vi din nye aircondition luftkøler hurtigst muligt, så du kan blive kølet af i sommervarmen.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /