Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Swipe to the left

Blog

Holdningskorrigerende tøj kan være med til at mindske dine rygproblemer!

Af frederik boysen 9 måned siden

Det er på det seneste blevet en hel tendens, at de populære holdningskorrigerende t-shirts kan kurere rygsmerter. Vi vil dog gerne understrege, at holdningskorrigerende tøj skal ses som et supplement til ens løbende træning med ryggen og ikke blot ses som værende et mirakelprodukt, der straks kan kurere en given smerte i ryggen.

I denne artikel fokuserer vi, hvad en holdningstrøje egentlig kan, og hvorfor det netop kan benyttes som et supplerende middel til ens egen dedikerede træning af ryggens muskulatur.

Får du heller ikke nok søvn om natten? Læs vores bedste tips her!

Af frederik boysen 9 måned siden

Søvnmangel er et stort problem i Danmark. Den voksne befolkning er generelt uhyggeligt dårlige til at få den søvn, som der strengt taget er nødvendig for, at vi som mennesker fungerer optimalt. Det er desværre mere reglen end undtagelsen, at voksne møder trætte og udmattede på arbejdet, hvilket i sidste ende går ud over produktiviteten på arbejdspladsen. Det er endvidere med at sætte en stopper for energiniveauet, når man efter en længere arbejdsdag kommer hjem til sin familie.

Guide til køb af elevationssenge på nettet

Af frederik boysen 10 måned siden

En elevationsseng er et stort køb. Det er dog ikke et almindeligt forbrugskøb. Det er derimod en investering i din nattesøvn. Derfor er det essentielt, at købet foretages med omhu. I denne forbindelse er der mange aspekter af købet, der skal tages op til grundig overvejelse.

Udendørs LED lampe med sensor batteri - Læs alt om de populære LED sensorlamper her!

Af Kristian tinho 1 år siden

Det er ikke altid lige nemt at se noget, når mørket er faldet på og gadelygternes skær ikke helt når hen til dit hjem. De seneste år er efterspørgslen på udendørs LED lamper med sensor (med batteri som energikilde) steget markant, og derfor har vi her på Manillo fundet de bedste LED sensorlamper. Vi har endvidere skruet prisen i bund, da vi ved, hvor vigtigt økonomisk besparelse er for dig som kunde.

Please, wait...