Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Blå shopping trolley

  Del

  zoom
  Blå shopping trolley

  Slut med at slæbe indkøbene hjem i adskillelige plastikposer efter det ugentlige indkøb. Denne shopping trolley bag kan indeholde ikke mindre end 35 liter – og det er en del. Du kan selvfølgelig også bruge trolleyen til andre ting. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slut med at slæbe indkøbene hjem i adskillelige plastikposer efter det ugentlige indkøb. Denne shopping trolley bag kan indeholde ikke mindre end 35 liter – og det er en del. Du kan selvfølgelig også bruge trolleyen til andre ting.

  Undgå at beskadige din ryg, skuldre og nakke, fordi du skal slæbe af sted med tunge poser eller tasker. Trolleyen her har et stort rum til alle dine indkøb, eller hvad du nu måtte have at slæbe på. Endvidere har den en stor isoleret lomme foran, der kan rumme 4 liter. Den har lynlås, så dine ting er forsvarligt lukket inde.

  Robust trolley bag

  Shopping trolleyen måler 56 x 33 x 19 cm og er af robuste materialer, så den kan klare at bære også de tunge ting, som kartofler, kattemad og lignende, du skal have med hjem. Trolleyen har ”støtteben”, så den kan stå selv, og komfortabelt plastikhåndtag.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /