Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Biofeedback Posture støttebælte til ryg og lænd

  Del

  zoom
  Biofeedback Posture støttebælte til ryg og lænd

  Problemer med ryggen? Ikke mere! Biofeed Posture støttebælte til ryg og lænd kan bruges af alle. Det fungerer ved hjælp af spinalforsker, professor Malcom Popes unikke biofeedback-teknologi. Læs mere om produktet herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 379,00

  Vejl. pris kr 599,00

  -37%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Problemer med ryggen? Ikke mere! Biofeed Posture støttebælte til ryg og lænd kan bruges af alle. Det fungerer ved hjælp af spinalforsker, professor Malcom Popes unikke biofeedback-teknologi. Læs mere om produktet herunder.

  Det har taget mere end 35 års klinisk forskning at udvikle teknologien bag støttebæltet her. Det støtter ryggen og lindrer smerter i forbindelse med spinale sygdomme og skader.

  Støttebælte til alle

  Bæltet kan bruges af både mænd og kvinder og i alle størrelser. Det er nemlig justerbart, da det spændes fast ved hjælp velcro, hvilket også gør, at du kan få det til at sidde helt perfekt tæt til. Det passer til størrelser helt ned fra ca. 56 cm og op til ca. 140 cm.

  Der er ingen elektronik, ingen batterier og ingen magneter. Det betyder altså, at selvom du er pacemakerbruger, vil bæltet kunne anvendes.

  Det vejer næsten ingenting, det er kompakt og komfortabelt og kan anvendes under tøjet.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /