Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 435 gange

Beskyttelsesplade til komfuret

  Del

  zoom
  Beskyttelsesplade til komfuret
  Set 435 gange

  Slut med fedtpletter og -sprøjt på komfuret og belægningen bag. Med denne beskyttelsesplade til komfuret bliver det meget nemmere at gøre køkkenet rent, efter du har stegt flæsk eller lavet tomatsovs. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slut med fedtpletter og -sprøjt på komfuret og belægningen bag. Med denne beskyttelsesplade til komfuret bliver det meget nemmere at gøre køkkenet rent, efter du har stegt flæsk eller lavet tomatsovs. Mere info herunder.

  Beskyttelsespladen her nærmest suger al fedt og sprøjt fra madlavningen til sig. Men samtidig har den en belægning, der gør, at det ikke sætter sig ubehjælpeligt fast, så den er nem at tørre af efter brug med en våd klud.

  Passer til alle komfurer

  Pladen er sammensat af tre plader. Den konstruktion gør, at den kan tilpasses alle komfurer og kogeplader samt alle størrelser af pander og gryder. Det betyder også, at efter brug og aftørring er den nem at folde sammen, så den fylder minimalt.

  Beskyttelsespladen er lavet af metal, som er beklædt med en non stick-belægning. Hver plade måler 25 x 23 cm. Der er 3 der sidder sammen og kan foldes sammen,´.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /