Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Beard Bib skægopsamler

  Del

  zoom
  Beard Bib skægopsamler

  Slut med skægafklip i vask og afløb. Med en Beard Bib skægopsamler efterlader du vasken, som den var, før du trimmede skægget. Skægopsamleren er nem at bruge og kommer i en onesize størrelse, der passer alle. Bemærk, der medfølger ikke skægtrimmer. For flere informationer, se herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 1 89,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slut med skægafklip i vask og afløb. Med en Beard Bib skægopsamler efterlader du vasken, som den var, før du trimmede skægget. Skægopsamleren er nem at bruge og kommer i en onesize størrelse, der passer alle. Bemærk, der medfølger ikke skægtrimmer. For flere informationer, se herunder.

  Det tager tid, og det er irriterende arbejde at fjerne skægstubbene i og på vasken, efter du har trimmet skægget. Det kan du slippe for nu med denne Beard Bib skægopsamler. Den fanger det nemlig, inden det når så langt.

  Skægopsamler med sugekopper og forstærkede kanter

  Opsamleren er nem at bruge. Du sætter de to sugekopper fast på spejlet eller en anden glat overflade, tager stykket om halsen og lukker det i nakken med velcro, så det sidder perfekt.

  De forstærkede kanter søger for at holde det afklippede skæg inden for slaget. Skægopsamleren måler ca. 120 x 70 cm og passer efter brug ned i den medfølgende pose på ca. 29 X24 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  Beard Bib skaegopsamler